0036 20 20 55 118
info@socarider.com
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec

Rafting hétvége Programcsomag

Ha akarsz egy tökéletes vadvízi hétvégét, itt a jól bevált recept!

Program ára felnőtteknek:

115 €

A programról röviden

Egész napos rafting a Socán és egy másnapi kanyoning a Susec kanyonban.

Az egész napos rafting tökéletes kikapcsolódás az első napra. Felfedezzük a Soca vadabb és nyugodtabb vízeit, természeti szépségét és élővilágát, miénk az egész nap. Másnap hétvégénket megfűszerezzük egy kis kanyoninggal a Susec kanyonban. Elmegyünk a völgy vízi vidámparkjába ahol a víz formálta, sziklacsúszdákon lecsúszva és természetes medencékbe ugrálva haladunk lefelé.

A másfél napos program célja a tökéletes kikapcsolódás, a Ti hétvégétek, a Ti kényelmetekről szól!


Gyors infók

Ajánlott baráti társaságoknak, családoknak, kezdő és tapasztaltabb vadvizeseknek egyaránt
Minimum életkor 10 éves kortól valamint 150 cm testmagasság szükséges a kanyoning túrához
Időtartam 5 óra folyón töltött, 1,5-2 kanyonban töltött idő, utazással-öltözködéssel együtt 1,5 napos program
Nehézség Közepes nehézségű, technikás vadvíz (WW II-III), közepes nehézségű kanyon, ugrások és csúszdák, kisebb köteles ereszkedések
NEM ajánlott: boka és térd sérülteknek, gerinc és csigolya problémásoknak valamint túlsúlyos embereknek
Elérhető Március 30-tól Június 31-ig valamint ősszel vízállástől függően
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Részletek a túráról

Találkozási pont

Várunk Téged a Soca Rider vadvízi bázisára, melyet Bovec főterétől 10 m-re, egy kis utcában találsz, innen indul Egész napos Rafting, majd másnap kanyoning túránkat. A szükséges papírmunka elintézése után összegyűjtjük a vadvízi felszereléseket:
 • sisak
 • úszást segítő mellény
 • beülő,biztosításhoz és ereszkedéshez szükséges eszközök
 • neoprén ruha
 • neoprén cipő
 • vizes dzseki vagy neoprén felső, mindkettő vagy egyik sem (időjárástól függően).

10 percet utazunk Rafting túránk/kanyoning beszálló helyéig a Soca Rider kisbusszal, majd a folyóparton átöltözünk és a biztonságtechnikai oktatás után nem marad más mint hogy induljon a vadvízi kaland!

Egész napos rafting túránk során, dél körül tartunk egy kis megállót "energiakészleteink" feltöltésére, a folyóhoz közeli vendéglőben várnak minket ínycsiklandó ebéddel (Figyelem: a túra ára az étkezést NEM tartalmazza, azt mindenki egyénileg tudja a helyszínen rendezni)

A Soca Rider kisbusz várni fog ránk túráink kiszálló pontján, ahol rögtön átöltözhetünk, és egy rövid utazás után ismét Bovecbe, a Soca Rider irodához érünk.

Soca Rider Bovec map

Mit hozz magaddal

 • fürdőruha/ fürdőnadrág
 • törölköző
 • naptej
 • szemüveg/ napszemüveg rögzítő pánt

Egyéb

Irodánkban szívesen segítünk, merre induljatok eldugott vízesések, meseszép kanyonok felfedezésére, valamint nézz körül kis boltunkban, ahol Soca Rider pólókat (gyerek méretben is),kézi készítésű színes Stack sapkákat és ékszereket árusítunk.

Értékelések a Soca Riderről

Soca Rider Kiválósági Tanusítványt nyert 2015, 2016 és 2017-ben is.

Kiváló! Gyönyörű helyszín, színvonalas túravezetés, barátságos emberek, finom ételek. Kalandkereső baráti társaságoknak kötelező!
szuper élmény volt egy szuper csapattal. Csak ajánlani tudom őket, kedvesek, rugalmasak és végtelenül profik.
Most volt először szerencsénk a raftinghoz, illetve a kanyoninghoz is, de elképesztően jó élmény volt kipróbálni őket. Aki teheti, mindenképp nevezzen be egy körre, mert nagyon izgalmas, jó kis adrenalin löketet adnak! Emellett pedig a Soca Rider dolgozói pedig egytől egyig mind nagyon kedvesek, vidámak és segítőkészek, jól tettük, hogy őket választottuk.

Nézd meg videonkat!

Egész napos rafting túra ízelítő

Egész napos rafting túra

Rafting hétvége Ára

Felnőttek

115 €
per fő

Diákok

104 €
érvényes, nappali tagozatos diákigazolvánnyal

Gyermekek

94 €
15 éves kor alatt

Rafting hétvége info

Rafting hétvége programcsomag elérhető:
Március 30-tól Június 31-ig, valamint őszi időszakban
Rafting kanyoning túra indul
Áprilisban: 10:00, Májustól:9:00
Minimum létszám
Rafting hétvége programcsomagunk minimum 4 fő jelentkezése esetén indul

Az ár tartalmazza:

 • kb. 5 óra folyón töltött időt, 1,5-2 óra kanyonban töltött idő
 • profi túravezetőket (szlovén minősítéssel),
 • szükséges technikai felszerelést,
 • transfert Bovec és a folyó/Susec kanyon között
 • Folyó hasznlati díjat
 • az Egész napos rafting túrán készült fényképeket ajándékba adjuk
Rafting hétvége foglalásához kb. 20% előleg befizetése szükséges, amit weboldalunkon bankkártyával is tudsz rendezni. A túra időpontjával kapcsolatban kérünk lépj velünk kapcsolatba!

Ismerkedj meg a Soca Rider csapatával

Ismerkedj meg barátságos és profi túravezetőinkkel, munkatársainkkal

 • Csaszi

  Alapó, túravezető
  A vizek szeretete gyermekkoromban lett belém oltva. Síkvízi kenusként kezdtem, később tengeri kajakkal bebarangoltam az Adriai-tenger partvidékét, szigetvilágát. Ma vadvízi kajakosként evezek a legtöbbet de amúgy minden jöhet ami víz!!! Az egyetemi éveim alatt hétvégenként jártunk rafting túrákat vezetni Szlovákiába, Ausztriába és Szlovéniába. Pár év sikertelen kertészmérnöki próbálkozás után visszakanyarodtam a vadvízhez. 2 évet szinte minden nap a vízen dolgoztam túravezetőként, a teleket Chilében a nyarakat Szlovéniában. Ma a tizen-sok év tapasztalatát próbálom kamatoztatni kis cégünkben. Szabadidőmben is szívesen fogok evezőt, ülök biciklire, vagy járom a hegyeket. A Soča egyike azon legszebb folyóknak, melyen volt szerencsém evezni, és ez az a völgy ahol igazán szívesen kalauzollak Benneteket!
 • Petra

  Alapító, Kapcsolattartó
  Szüleimnek köszönhetően elég korán hajóba "kerültem", eleinte síkvízen, hazai folyókon, tavakon eveztem majd vadvízen, Ausztriában. Később jött a tengerikajak, hatalmas víztömeg nagy távolságok, lakatlan szigetek és ezek minden szépsége és veszélye. Gyuszival Dél-Amerikába mentünk fél évre, ott láthattam a vadvízek legjavát, és hogy milyen közel élni a természethez, majd innen már nem volt megállás. Bovecbe, Szlovéniába költöztünk és jelenleg is itt élünk. Gyógyszerészként végeztem, és azt gondoltam gyógyszerekkel fogok gyógyítani de itt találtam valamit ami sokkal jobban gyógyít, ezt szeretném megmutatni Nektek!! Az evezés mellett amikor csak tehetem biciklinyeregbe pattanok és bebarangolom a környéket vagy bakancsot húzok és irány a Júliai Alpok. Ez az én igazi világom!
 • Jofo

  Rafting, kanyoning túravezető
  Jofó szeret vízen lenni és túrát vezetni. Nagy lelkesedéssel viszi a Soca Rider kanyoning és rafting túráit,ahol humorával, kreatív feladatokkal, jó hangulatot teremt. Síkvízi kajakosként kezdte gyerek korában, vadvízi raftos tapasztalatait pedig Szlovéniában és Indiában és Argentínában szerezte. Szabad idejében járja a környék kanyonjait és vadvízi kajakos tudását csiszolgatja. Túrái során arra törekszik, hogy Te mint aSoca Rider vendége, egy biztonságos, kalanddús élményben legyen részed és újra el akarj hozzánk látogatni.
 • Laci

  Rafting, Kajak túravezető
  Laci barátságos, elhivatott és segítőkész rafting és vadvízi kajak túravezetője a Soca Ridernek. Örülünk, hogy csapatunkban tudhatjuk! Mindig figyel, hol tud segíteni. Dolgozott már vadvízen korábban Ausztriában, Szlovéniában és Indiában is. Másik szenvedélye a biciklizés, több országot bejárt biciklivel a világ minden táján. Mindig figyel arra, hogy a Soca Rider vendégeként jól érezd magad Bovecben és a sok élmény miatt visszavágyódj ide, a Soca folyó völgyébe.